• Филтър
  • Търсене
Label editor Parameter editor
Производител: Еликом

 

Програмата Label Editor е създадена от Elicom за работа с всички везни и принтери произвеждани от компанията.

 

Tremol POS Магазин
Производител: Тремол

Tremol POS Магазин включва два модула: за продажба (касиерско работно място) и Административен модул, за складово управление и конфигуриране на системата.

Производител: Тремол

Tremol POS  Mini SТORE включва два модула: за продажба (касиерско работно място) и Административен модул, за складово управление и конфигуриране на системата.

Tremol POS Online
Производител: Тремол

Tremol POS Online включва два модула: Административен модул за складово управление и Online модул, осъществяващ връзката между фискалното устройство и базата данни.

Tremol POS Ресторант
Производител: Тремол

Tremol POS Ресторант включва два модула: за продажба (касиерско работно място) и Административен модул, за складово управление и конфигуриране на системата.

Tremol POS Пласмент
Производител: Тремол

Продажбите в режим Tremol POS Пласмент се регистрират от Административния модул в два основни етапа Пласмент ( Експедиция ) и Фактуриране.

Tremol POS Web
Производител: Тремол

 

За собствениците на няколко отдалечени обекта с централно складово стопанство е разработена системата TREMOL WEB, която синхронизира данните от продажбите и доставките по всички работни станции през Интернет. Всеки от магазините работи автономно, без да е необходима непрекъсната връзка с централния модул.

 

Производител: Тремол

Tremol mini Ресторант включва два модула: за продажба (касиерско работно място) и Административен модул за складово управление и конфигуриране на системата.

<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>