Наши партньори са:

www.tremol.bg - Тремол ООД е сред водещите производители на фискални касови апарати, фискални принтери и POS устройства с дистрибуторска мрежа в над 50 града в страната

www.birdm.net - БИРД 2 ООД  е производител на банкнотоброячни машини, тестери за фалшиви банкноти, системи за контрол на достъпа и регистрация на работното време, съвместими с интегрирани системи за управление.

www.elicom-bg.com - Еликом електроник e най-големият български производител на електронни везни. Фирмата произвежда пълна гама везни с капацитет от 3кг до 80тона, етикетни принтери, фискални устройства и таксиметрови апарати.

www.temasoft.bg - Темасофт е специализирана компания с дългогодишен опит в разработването на софтуерни решения за управление на стоково-материални запаси и стокооборот в заведения и търговски обекти.

www.brassofia.eu - БРАС София е финансов и управленски консултант, подпомагащ търговските и производствени дружества, предлагайки им специализирани услуги в областта на счетоводството и одита, инвестиционните и регулаторни процеси.