• Филтър
  • Търсене
Етикетен принтер BP744U
Производител: Еликом

термотрансферен печат

2MB DRAM

скорост на печат 101mm/s

ширина на етикета до 104mm

Етикетен принтер TP220L
Производител: Еликом

Модел TP220 е високо надежден термодиректен принтер предназначен за работа с компютър и електронни везни. Металния корпус го прави предпочитан за употреба в търговски и производствени звена с голямо натоварване. Принтерът е снабден с автоматично отлепване на етикета и самонавиване на носещата лента.

Етикетен принтер TP330L
Производител: Еликом

Серия принтери TP-330 е създадена от Elicom electronic Ltd. да предостави на своите клиенти най-добрата в своя клас скорост на печат (до 200mm/s) и производителност, за печатане на етикети с ширина от 25mm до 80mm. Наличието на EPL език за управление, стандартно вграден диспенсър, както и многопозиционното регулируема ширината на хартията, осигуряват гъвкавост при работа с различни видове производствени и търговски бизнес приложения.

Новата серия се предлага стандартно с RS232 и USB (Virtual Com) интерфейси за връзка с външни устройства, както и опционални възможности за свързване чрез Ethernet за интеграция към вече съществуващи локални и мрежови системи.

Принтерите от серия TP-330 със своя "Easy paper loading" на ролки с диаметър до 110mm са изключително производителни, надеждни и лесни за употреба и поддръжка. Модел 330L се предлага в два цвята бял и черен, както и с софтуер ELICOM LABEL EDITOR за проектиране и редактиране на баркод етикети.

Принтер TP330L е изключително подходящ за печат на различни по размер баркод етикети!