• Филтър
  • Търсене
Автомобилни везни със стоманобетонна платформа
Производител: Еликом

 

Модел Eliauto 60 B везна със стоманобетонна платформа.

макс. товар: 60t  дължина: 18m

 

Транспалетна везна - ЕТ 2000
Производител: Еликом

Транспалетна везна ЕТ 2000, намира приложение в складове и производства. Подходяща е при измерването на палетизирани товари до 2000kg.

LCD дисплей

акумулаторно захранване

RS232

 

Етикетен принтер TP220L
Производител: Еликом

Модел TP220 е високо надежден термодиректен принтер предназначен за работа с компютър и електронни везни. Металния корпус го прави предпочитан за употреба в търговски и производствени звена с голямо натоварване. Принтерът е снабден с автоматично отлепване на етикета и самонавиване на носещата лента.

TREMOL FP01-KL
Производител: Тремол

TREMOL FP01-KL е наследник на ZEKA FP03, базиран на новата ARM процесорна архитектура. Скоростта му на печат е по-висока. Увеличен е броя на артикулите във вътрешната база данни. Принтера е предназначен за работа в състава на компютърна касова система, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет. Устройството е с Easy-Load механизъм, фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Високата скорост на печат, в комбинация с лесния за ползване “drop in” механизъм за зареждане на хартията, помага да се намали времето за обслужване на клиента. Събразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18.

Tremol POS Магазин
Производител: Тремол

Tremol POS Магазин включва два модула: за продажба (касиерско работно място) и Административен модул, за складово управление и конфигуриране на системата.

TREMOL S-KL
Производител: Тремол
Цена: 400,00 лв.

TREMOL S-KL е мобилен касов апарат с КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Притежава вграден клиентски и двуредов операторски дисплей, Easy Load Thermal принтер, дълъг работен цикъл на батерията и бързо импулсно зареждане. Пълният набор от малки букви на кирилица и латиница, както и ширината на боновата лента - 32 символа на ред, име на стока - 23 символа, име на оператор – 20 символа , дава възможността да издава изключително представителни касови бонове и фактури.  Компактен и лек, неговото поле на изява са: разносна търговия,  доставки по домовете, обекти с ограничено пространство, лошо или липсващо електрозахранване, продажби директно от превозни средства, обслужване на паркинги и гаражи, щандове и сергии на открито, работа на комисионери. Има вграден интерфейс за връзка с компютър в режим програмиране,  отчети и продажби с външна артикулна база. Съобразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18.

EVLplus xx LT
Производител: Еликом

Търговските везни от серия Т са прецизни измервателни устройства предназначени за работа в търговски и производствени обекти. Характеризират се с нов процесор за бързо установяване на теглото, вградена памет за запаметяване на информация до 2,000 артикула, нов триредов LCD дисплей с бяла подсветка и енерго спетяваща функция при работа на акумулаторно захранване. Везните имат интерфейс RS232 за връзка с PC, касов апарат или етикетиращ принтер. Всички модели от серията притежават функция „Броене” позволяваща везните да се използват за  търговски и технически цели.

 Влагозащитена система EEP xx CS INOX
Производител: Еликом

Система "EEP xx CS INOX" намира широко приложение в хранително вкусовата промишленост.

Отличава се с платформа от 100% неръждаема стомана устойчива на висока влажност.

Везната се предлага със софтуер позволяващ настройка на етикети, баркодове, артикули, партидни номера и др.

Благодарение на външният принтер TP330L, системата може да отпечатва различни по размер етикети от 30х20mm до 80x120mm.

По избор на клиента системата може да бъде оборудвана с различни по размер тегло измерителни платформи с капацитет от 6кг до 300