до 05.03.2012 г. цената на касов апарат ELICOM TBS-KL е 299,00 лв. с ДДС с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи.

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор), който е по избор на клиента, съгласно тарифния план на сервизните услуги на БРАС София ООД

Касов апарат ELICOM TBS-KL

TBS-KL предлага бърз печат, лесно зареждане на хартиената ролка, устойчива механична клавиатура и 2 бр. графични дисплей- операторски (4 реда с по 16 символа) и клиенстски. Вграденият данъчен терминал за връзка с НАП с вътрешна антена и СИМ карта и КЛЕН (контролната лента на електронен носител) до 3 000 000 записа. Касовият апарат е подходящ за всички видове търговски обекти – магазини, ресторанти, офиси, аптеки, сервизи и други. Модела предлага като опция най-голямото акумулаторно захранване в своя клас, което издържа до два дни на умерено натоварване без нужда от зареждане. USB или RS232 интерфейс за връзка с Ethernet , персонален компютър, електронна везна, баркод четец, сейф за банкноти и монети. Единствен TBS-KL предлага стандартно опция за монтиране на отдалечена до 6 метра външна антена.TBS-KL е касов апарат с фискална памет, отговарящ на последните промени в Наредба Н-18 на Министерството на финансите


до 05.03.2012 г. цената на касов апарат ELICOM TP330F-KL е 466,00лв. без ДДС с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи.

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор), който е по избор на клиента, съгласно тарифния план на сервизните услуги на БРАС София ООД

TP330F-TLФискален принтер TP330F-KL

ELICOM TP330F-KL e фискален принтер, отговарящ на последните промени в Наредба Н-18 на Министерството на финансите, за дистанционна връзка с НАП.
TP330F-KL предлага бърз печат на хартия с ширина 79мм, автоматичен нож: 300 хил. отрязвания за хартиената лента и лесно зареждане на консуматива. Вграденият данъчен терминал за връзка с НАП с вътрешна антена и КЛЕН (контролната лента на електронен носител) до 1 500 000 записа, правят този модел предпочитан пред преработката на стар фискален принтер с външен терминал. Енергонезависима фискална памет с 6000 записа и до 512 продажби на една бележка, RS232 интерфейс.
Касовият апарат е подходящ за всички видове търговски обекти – магазини, ресторанти, офиси, аптеки, сервизи и други.
Модела е съвместим с всички търговски софтуерни решения на предлагани на българският пазар.


до 05.03.2012 г. цената на касов апарат TREMOL ZМ-KL е 299,00 лв. с ДДС с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи.

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор) е по избор на клиента, съгласно тарифния план на БРАС София ООД.

Касов апарат TREMOL ZМ-KL

Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна лента на електронен носител) до 1 000 000 отпечатани бона, вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Малките физически размери, тегло от 700 гр и възможността за работа както на мрежово захранване, така и на батерии /опция/ го правят подходящ за работа в обекти със средна и висока натовареност и в обекти без електрическа мрежа. Интерфейс за връзка с персонален компютър USB или RS232, електронна везна, баркод четец, сейф за банкноти и монети. База данни за 1000 клиента с програмируеми: име, адрес , МОЛ, БУЛСТАТ , ЗДДС № Операторски и клиентски 16 символен LCD дисплей. Събразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба H-18 на Министерството на финансите.


до 05.03.2012 г.
цената на касов апарат TREMOL ZS-KL е 269,00 лв. с ДДС, с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор) е по избор на клиента, съгласно тарифния план на БРАС София ООД.

Касов апарат TREMOL ZS-KL

TREMOL ZS-KL e компактен преносим касов апарат с вграден данъчен терминал за връзка с НАП с вътрешна антена и СИМ карта и КЛЕН (контролна лента на електронен носител) за до 1 000 000 отпечатани бона. Притежава силиконова влаго-непроницаема клавиатура и два буквено-цифрови дисплея - за оператора и клиента; бърз и безшумен термопринтер, с изключително качество на печат с възможност за автоматично поемане на хартия; интерфейс за връзка с персонален компютър USB (VCP) или RS232. Интерфейсни режими: OFF-LINE, ON-LINE - Водещ КА или Фискален Принтер - всички протоколи. Пълният набор от малки букви на кирилица и латиница, както и по-голямата дължина на: боновата лента - 32 символа на ред, име на стока - 23 символа, име на оператор – 20 символа, дават възможността да издава представителни касови бонове и фактури. Поддържа ресторантски режим със специални функции, подходящ е за: разносна търговия, доставки по домовете, обекти с ограничено пространство, лошо или липсващо електрозахранване, продажби директно от превозни средства, обслужване на паркинги и гаражи, щандове и сергии на открито. Апаратът разполага с възможност за изчисляване на ресто във валута. Съобразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18 на Министерството на финансите.


до 05.03.2012 г. цената на промоционалния пакет касов апарат TREMOL М-KL+ TREMOL POS mini STORE / Ресторант е
366,00 лв. без ДДС с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор) е по избор на клиента, съгласно тарифния план на БРАС София ООД.

Касов апарат TREMOL М-KL+ TREMOL POS mini STORE / Ресторант

Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител) до 1 000 000 отпечатани бона, вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Малките физически размери и възможността  за работа както на мрежово захранване, така и на батерии /опция/ го правят подходящ за работа в обекти със средна и висока натовареност и в обекти без електрическа мрежа. Операторски LCD дисплей с 2 реда по 16 символи с височина 8 мм и възможност за регулиране на контраста и потребителски дисплей с 16 символи с височина 8 мм, 34 клавиша CHERRY , база данни за 1000 клиента с програмируеми: име, адрес , МОЛ, БУЛСТАТ , ЗДДС № , 10 000 програмируеми артикула в режим магазин и ресторант, с възможност за изчисляване на ресто във валута или в брой, 2 черно-бели графични лога (384x80), интерфейс за връзка с персонален компютър USB или RS232, електронна везна, баркод четец, сейф за банкноти и монети. Съобразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18


до 05.03.2012 г.
цената на промоционалния пакет фискален принтер TREMOL FP01-KL + Tremol POS  Mini SТORE / Ресторант - 377,00 лв. без ДДС, с включени: 12 месеца гаранция от производителя, безплатна СИМ карта за свързаност с НАП за 12 месеца + експресна фискализация до 24 часа + безплатна доставка, инсталация на търговския софтуер и обучение в рамките на гр.София + касова книга + кочан с касови бележки + въвеждане на до 3 артикула / групи

В цената не се включва стойността на Договора за поддръжка (сервизен договор) е по избор на клиента, съгласно тарифния план на БРАС София ООД.

Фискален принтер TREMOL FP01-KL + TREMOL POS mini STORE / Ресторант

TREMOL FP01-KL е наследник на ZEKA FP03, базиран на новата ARM процесорна архитектура. Скоростта му на печат е по-висока. Увеличен е броя на артикулите във вътрешната база данни. Принтера е предназначен за работа в състава на компютърна касова система, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет. Устройството е с Easy-Load механизъм, фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител) до 1 000 000 отпечатани бона, вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП, база данни за 1000 клиента с програмируеми: име, адрес , МОЛ, БУЛСТАТ , ЗДДС № , 1000 вътрешни и неограничен външни програмируеми артикула и до 10 черно-бели графични лога (384x80). Високата скорост на печат, в комбинация с лесния за ползване “drop in” механизъм за зареждане на хартията с опция за автоматичен нож, помага да се намали времето за обслужване на клиента. Съобразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18 на Министерството на финансите.

Tremol POS Mini
Tremol POS Mini SТORE включва два модула: модул продажби (касиерско работно място) и Административен модул, за складово управление и конфигуриране на системата. Програмата поддържа: Баркод и бързи клавишни комбинации; Работа с теглови и броеви баркодове; Стойностни и процентни отстъпки/надценки; Изготвяне на отчети; Печат фактури; Управление на достъпа на персонала; Доставка/ Изписване/ Брак/ Инвентаризация; Дневник за входящ контрол на доставките по НАССР; Богат набор от справки;  Издаване на клиентски карти; Лесно организиране на базата данни; Създаване на неограничен брой складове; Възможност за ползване на везна; Външен клиентски дисплей; Чекмедже

Tremol POS mini Ресторант включва два модула: модул продажби (касиерско работно място) и Административен модул. Програмата поддържа: •бърза работа чрез Touchscreen;•работа с клавиатура и ползване на бързи клавишни комбинации;•управление на фискалното устройство за издаване на клиентски бонове;•извеждане групи с артикули за бърз избор;•продажба на артикули с рецепта;•работа с отворени сметки;•печат на поръчки;•печат на обобщена сметка;•разделен печат (бар, кухня);•разбиване на сметки;•изготвяне на отчети; •търсене на стар бон;•търсене по име на артикул;•издаване на фактура директно от фискалния принтер;•директни стойностни и процентни отстъпки и надценки при продажба;•служебно въведени и служебно изведени суми;•чекмедже; •плащане в евро, рестото се изчислява в текущата национална валута;